Æble- blåbærkage
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æg og sukker til en lys æggesnaps. Tilsæt melet blandet med bagepulveret og det smeltede smør. Rør dejen grundigt.
Skræl æblerne, skær dem i tynde skiver og bland dem med sukkeret. Smør en springform ca. 24 cm. i diameter og drys dem med et tynd lag rasp. Hæld dejen i formen. Læg æblerne tæt på dejen og drys med blåbærrene. Bag på midterste rille 35-40 minutter ved 200 grader C alm. ovn. Køl kagen lidt før den tages ud af formen. Drys kagen med flormelis og server den med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 71356 gange,
og udskrevet 1261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Dorthe F. - 2017-09-17 14:48:04 Dejlig nem og lækker kage. Glemte sukker ved æblerne men det gør intet da det er sødt nok endda. Lagde frosne blåbær i bunden da jeg ikke havde friske og brugte Ølandshvedemel for lidt mere bid. Ikke nødvendigt med gammel franskbrød i bunden, bare smør formen ;-) Lea - 2009-05-31 19:51:19 let at lave, let og "luftig" at spise. og frisk på grund af frugten. man kan sagtens putte flere blåbær i hvis man vil. Og cremefraiche smager også godt til i stedet for flødeskum. den kan også laves i et tærtefad uden at man behøver at putte rasp i bunden.. jeg smurte den bare Helle - 2005-01-01 01:01:01 En dejlig kage som er let at bage! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne