Vandbakkelser med flødekaviar

Vandbakkelser med flødekaviar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Vandbakkelser Wales

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Vandbakkelser:
150 g.smør eller margarine
225 g.hvedemel
3.5 dl.vand
6 æg
 salt
1 stor knivspids hjortetaksalt
 
 Flødekaviar:
2.5 dl.piskefløde
1 dl.creme fraiche 18 %
100 g.kaviar
 
 Pynt:
 cherrytomater og brøndkarse
 
Opskrift:
Vandbakkelser:
Smelt fedtstoffet i en tykbundet gryde, tilsæt mel og salt, når melet er rørt grundigt sammen tilsættes vandet. Under omrøring bages det hele grundigt sammen.

Tag gryden af varmen og lad massen afkøle. Tilsæt herefter æggene et ad gangen, sørg for at hver æg er rørt ind i massen før det næste tilsættes. Til sidst tilsættes hjortetaksaltet, som ligeledes røres grundigt ind i massen.

Dejen sættes med en ske på en bradepande med bagepapir. (ca. 15 stk.).

Bages ved 200 grader i 25-30 min. De sidste 5 min. med lågen på klem.

Advarsel:
Ovnen må under ingen omstændigheder åbnes de første 20. min.

Flødekaviar:
Pisk fløden og rør cremefraiche og kaviar i.

Flæk de bagte vandbakkelser og fyld en skefuld flødekaviar i før servering. Anret på en lille tallerken og pynt med halve cherrytomater og brøndkarse.





karakterer:
Opskriften er vist 12859 gange,
og udskrevet 330 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu