Vandbakkelser med flødekaviar
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Vandbakkelser:
Smelt fedtstoffet i en tykbundet gryde, tilsæt mel og salt, når melet er rørt grundigt sammen tilsættes vandet. Under omrøring bages det hele grundigt sammen. Tag gryden af varmen og lad massen afkøle. Tilsæt herefter æggene et ad gangen, sørg for at hver æg er rørt ind i massen før det næste tilsættes. Til sidst tilsættes hjortetaksaltet, som ligeledes røres grundigt ind i massen. Dejen sættes med en ske på en bradepande med bagepapir. (ca. 15 stk.). Bages ved 200 grader i 25-30 min. De sidste 5 min. med lågen på klem. Advarsel: Ovnen må under ingen omstændigheder åbnes de første 20. min. Flødekaviar: Pisk fløden og rør cremefraiche og kaviar i. Flæk de bagte vandbakkelser og fyld en skefuld flødekaviar i før servering. Anret på en lille tallerken og pynt med halve cherrytomater og brøndkarse. |
|
Opskriften er vist 12859 gange,
og udskrevet 330 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne