Moccasnegle
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Bland vand, salt, olie og gær. Lad det hele hvile i 10-15 min for at få gang i gæren. Rør melet i lidt efter lidt og ælt dejen grundigt, gerne 5- 10 min. Lad dejen hæve til mindst dobbelt størrelse.
Når dejen er hævet æltes den igennem nok en gang, deles i to og rulles ud i størrelsen 30x30 cm. Fyldet fordeles på de to stykker dej og smøres jævnt ud. Rul dejen til en pølse, skær hver pølse i ca. 10 skiver. Sæt skiverne på en plade med bagepapir. Lad igen sneglene hæve så længe som muligt. Bages ved 200 grader i ca. 25 min.
Efter bagningen stilles sneglene til afkøling før de pyntes med glasuren. |
|
Opskriften er vist 9492 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne