Marokkanske fladbrød af fuldkornsmel
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Marokko Indsendt : |
|
|
Bland vand, sukker, salt og gær og stil det til side til det skummer. Tilsæt olien. Bland fuldkornsmel, majsmel og paprika og bland de to dele grundigt og ælt dejen fast og glat. Stil dejen til hævning ca. 20 minutter. Form dejen til 15 boller, som trykkes flade, pensles med æg og drysses med sesamfrø. Efterhæver ca. 15 minutter. Bag ved 180 grader i ca. 12 minutter.
|
|
Opskriften er vist 18374 gange,
og udskrevet 580 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (14 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-09-25 14:42:19 det er det mest lækreste jeg nogen sinde har smagt Tilde - 2007-10-17 11:13:24 de skal prøves Bikke - 2005-01-01 01:01:01 Jeg tilføjede et æg for at få dejen til at hænge bedre sammen og de er skøøøønne - ungerne spiser dem med stor fornøjelse... birgit - 2005-01-01 01:01:01 hård som sten ikke god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne