Lammekoteletter med pasta og salat
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Krydr lammekoteletterne med salt, peber og rosmarin.
Brun og steg dem 2-3 min. på hver side i smør og olie.
Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand efter brugsanvisningen på pakken. Lad den dryppe godt af i en sigte. Kom den straks i den varme gryde sammen med fintsnittet rød peberfrugt og olie. Vend det en gang og bland de hakkede krydderurter i. Serveres med blandet frisk salat. |
|
Opskriften er vist 10118 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne