Kanelmedaljer
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Margarinen smuldres i melet og kanelet, ægget tilsættes. Dejen æltes godt sammen og stilles til hvile i ca. ½ time.
Dejen rulles tyndt ud og stikkes ud til medaljer med et rødvinsglas. Medaljerne bages ved 200 grader i 6 minutter. Halvdelen af de bagte medaljer drysses med revet chokolade og sættes i ovnen yderligere 2 min. ved 200 grader. Piskefløden piskes til flødeskum som bruges til at lægge medaljerne sammen med. 1 medalje uden chokolade i bunden, flødeskum, og til sidst 1 medalje med chokolade øverst. |
|
Opskriften er vist 8309 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne