Italiensk brød med pesto
Hovedingrediens : Mel - Blandet mel Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Brød:
Gæren røres ud i vandet. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes til den er smidig. Hæver ca. 1 time. Rul dejen ud så den passer til en bradepande. Lad den hæve yderligere ca. 15 minutter, smør pestoen på og bag ved 225 grader i ca. 15 minutter. Kan nydes til f.eks. Suppe eller i små stykker som snacks. Pesto: Kom alle de tørre ingredienser og 1/3 af olivenolien i en blender og kør til det hele er findelt. Stop undervejs og skub ned fra kanterne. Tilsæt resten af olivenolien undervejs. Hæld blandingen i en skål og rør parmesanosten i. |
|
Opskriften er vist 32927 gange,
og udskrevet 834 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbeth - 2007-04-14 13:10:53 den glæder jeg mig til at prøve Valentin - 2005-01-01 01:01:01 Den pesto er bedre end på en italiensk restaurant - den er himmelsk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne