Italiensk brød med pesto

Italiensk brød med pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Blandet mel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Brød:
25 g.gær
3 dl.lunkent vand
0.5 tsk.salt
1 spsk.olivenolie
100 g.Durum hvedemel
350 g.hvedemel
 
 Pesto:
2 kopfrisk persille uden stilke
2 spsk.tørret basilikumblade
1 tsk.salt
0.5 tsk.friskkværnet peber
2 tsk.finthakket hvidløg
2 spsk.finthakkede pinje- eller valnøddekerner
1-2 dl.olivenolie
1 dl.revet parmesanost
 
Opskrift:
Brød:
Gæren røres ud i vandet. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes til den er smidig. Hæver ca. 1 time. Rul dejen ud så den passer til en bradepande. Lad den hæve yderligere ca. 15 minutter, smør pestoen på og bag ved 225 grader i ca. 15 minutter. Kan nydes til f.eks. Suppe eller i små stykker som snacks.

Pesto:
Kom alle de tørre ingredienser og 1/3 af olivenolien i en blender og kør til det hele er findelt. Stop undervejs og skub ned fra kanterne. Tilsæt resten af olivenolien undervejs. Hæld blandingen i en skål og rør parmesanosten i.





karakterer:
Opskriften er vist 32927 gange,
og udskrevet 834 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-04-14 13:10:53
den glæder jeg mig til at prøve

  -   2005-01-01 01:01:01
Den pesto er bedre end på en italiensk restaurant - den er himmelsk