Flutes med 6 korn
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
6-kornsblanding, smør og kogende vand blandes og trækker ca. ½ time.
Efter ½ time og efter man har sikret sig at blandingen er håndvarm, blandes gæren i. Lad blandingen stå ca. 10 min. før de øvrige ingredienser blandes i. Dejen æltes til den er smidig og stilles til hævning til mindst dobbelt størrelse. Slå dejen ned og rul den til 6 brød. Efterhæver ca. 20 min., pensel den og bag ved 200 grader i 20-25 minutter |
|
Opskriften er vist 26365 gange,
og udskrevet 1266 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne