Blommepie
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : Red : |
|
|
Blommerne skoldes og befries for skindet, herefter rulles de i sukker og fyldes i et ovnfast fad. Der må gerne være top på. Kom nelliker og reven citronskal over. Lav en dej af mel, smør, æggeblommer og vand. Dejen må gerne hvile ca. 1 time før den rulles ud. Rul dejen ud og læg den over fadet med blommerne. Fastgør dejen til fadets kant ved hjælp af æggehviden. Lav yderligere en bræmme af dej til yderligere fastgørelse af kanterne. Hvis der er dej til overs laves små figurer, som anbringes som pynt ovenpå fadet.
Bages midt i ovnen ved 200 grader til dejen er lysebrun og sprød. 30- 40 min. Når pien er bagt drysses den med flormelis. Serveres med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 17074 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-08-31 17:57:37 den er ulækker og smager grimt..hvordan kan di finde på at sætte den ind ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne