3-flage boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Gæren røres ud i vandet. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes til den er smidig og stilles til hævning til dobbelt størrelse. Slå dejen ned og form den til boller. Efterhæver 20-30 min., pensles og bages ca. 20 min. ved 200 grader.
|
|
Opskriften er vist 33730 gange,
og udskrevet 560 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (18 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-10-17 15:23:19 Til Kristine Rasmussen Fra Liv Thrane: Hvorfor er lunkent vand fjollet? Jeg mener da man generelt bruger lunkent vand til at opløse gær - så går det hurtigere og bliver mere jævnt, end med koldt vand og det må ikke være varmt, for så slår man gæren ihjel... Men du har måske en bedre idé? Så synes jeg da du skal ytre den. kristine rasmusen - 2008-06-22 18:46:39 det der med lunkent vandvad er det for noget det er da folet thomas - 2008-03-07 15:55:43 meget fine boller men mit barn kunne ikke lide dem. Jeg siger at man bør ikke lave bollerne til børne fødselsdage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne