Kalkun gullash

Kalkun gullash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : lene

Indsendt :      Red :
Kalkun gullash, billede 4 Kalkun gullash, billede 1 Kalkun gullash, billede 2 Kalkun gullash, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kalkuntern
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Bacon i tern
1 ds. Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
2 tsk. Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
   
Opskrift:
Svits bacon og kalkun i en gryde. kom resten af ingredienser i og lad det småkoge i ca. 45 minutter.

Spises med ris eller frisk tomat pasta. evt. lidt revet ost på.





karakterer:
Opskriften er vist 160978 gange,
og udskrevet 4003 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (47 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 16871 (4016 kcal)
KJ pr. Pers. 4217 (1004 kcal)
Vægt ialt 2644 gram
Vægt pr. Pers. 661 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 638 KJ (151 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 9.0 gram
Kulhydrat 11.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-18 11:44:38
Jeg sys det er en super god opskrift... Evt. kan der tilføjes lidt grøntsager jo.. Men super ret, hvor man kan lave ekstra, så der er mad til 2 dage.

  -   2010-04-23 19:58:54
Kom vand ved! Fløden koger ned!

  -   2010-01-21 20:01:12
der skal dobbelt så meget hvidløg og halvt så meget tomat for at den bliver endnu bedre:) med venlig hilsen Jens

  -   2009-02-13 15:15:26
Hvis cocktailpølsere snittes i enderne og steges seperat inden de kommes i saucen bliver det ekstragodt. Hvis der tilsættes whisky og merian har man en rigtig god whiskysauce med ovenstående opskrift (o:

  -   2008-10-28 17:06:17
Det er vel FED hvidløg og ikke hele hvidløg :-)

  -   2005-01-01 01:01:01
Der skal salat til!