Kalkun gullash
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : lene Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 160978 gange,
og udskrevet 4003 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (47 stemmer) |
|
Kommentarer Kyllingen - 2012-01-18 11:44:38 Jeg sys det er en super god opskrift... Evt. kan der tilføjes lidt grøntsager jo.. Men super ret, hvor man kan lave ekstra, så der er mad til 2 dage. Grethe - 2010-04-23 19:58:54 Kom vand ved! Fløden koger ned! anonym mad lover - 2010-01-21 20:01:12 der skal dobbelt så meget hvidløg og halvt så meget tomat for at den bliver endnu bedre:) med venlig hilsen Jens Laban - 2009-02-13 15:15:26 Hvis cocktailpølsere snittes i enderne og steges seperat inden de kommes i saucen bliver det ekstragodt. Hvis der tilsættes whisky og merian har man en rigtig god whiskysauce med ovenstående opskrift (o: Bo Larsen - 2008-10-28 17:06:17 Det er vel FED hvidløg og ikke hele hvidløg :-) Marianne - 2005-01-01 01:01:01 Der skal salat til! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne