Jordbærtærte med kokostop 02
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Jordbær puttes i bunden af en smurt tærteform og drysses med sukkeret.
Smørret smeltes i en gryde. Resten af ingredienserne puttes i og der røres rundt indtil det er en ensartet dej. Dejen puttes i køleskab indtil den er kølet af. Små klumper af dejen flades ud over jordbærrene indtil jordbærrene er helt dækket. Bages ved 200 grader i 25 min.
Kan spises lunken og kold, perfekt med cremefraiche. |
|
Opskriften er vist 9358 gange,
og udskrevet 244 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Aase - 2005-01-01 01:01:01 Der kan bruges flere frugter sammen, f.eks. jorbær/hindbær/brombær, smager bedst kold karen - 2005-01-01 01:01:01 kagen var rigtig god, men den blev detsvaerre lidt smattet. den smager bedst de foerste 2 dage. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne