Hjemmelavet leverpostej
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Fjederholt Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svinelever, spæk, skinkekød og løg hakkes 1 - 2 gange.
Massen røres med lidt salt. Peber, stødt ingefær, mel, æg og kaffefløde tilsættes. Rør det hele godt sammen og kom massen i forme. Bages 1 time ved 160 - 170 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 81196 gange,
og udskrevet 2166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (17 stemmer) |
|
Kommentarer chilar - 2016-12-23 16:31:24 I gamledage leverposteg farsen lagt i en fedt slør ? ib - 2014-08-15 11:58:03 lidt mere peper salt 3stk benfri sild giver en god smag hommel horslunde - 2011-04-03 09:29:17 bliver rigtig god med lidt extra salt og peber stephanie - 2009-11-22 11:26:21 Kan man bruge mælk i stedet for kaffefløde? Gitte - 2008-12-17 14:43:10 Vi har lavet den her leverpostej men havde læst kommentarerne og forhøjede peber til 2 tsk. og ingefær til 2 tsk. og 2 toppede tsk. salt, de blev rigtig gode! mads - 2007-09-11 20:32:15 den smager godt, og er nem, men den er en anelse tandløs og kunne godt bruge mere krydderier og peber Per - 2007-02-06 13:00:18 Jeg bagte dem i vandbad, og jeg fik 4 stk ½ l forme og 1 stk på knapt 1 l. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne