Hjemmelavet leverpostej

Hjemmelavet leverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Fjederholt

Indsendt :      Red :
Hjemmelavet leverpostej, billede 4 Hjemmelavet leverpostej, billede 1 Hjemmelavet leverpostej, billede 2 Hjemmelavet leverpostej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.svinelever
500 g.spæk
200 g.skinkekød
3 små løg
 
 salt
1 tsk.hvid peber
1 tsk.stødt ingefær
2 strøgne spsk. hvedemel
2 æg
5 dl.kaffefløde
 
Opskrift:
Svinelever, spæk, skinkekød og løg hakkes 1 - 2 gange.

Massen røres med lidt salt. Peber, stødt ingefær, mel, æg og kaffefløde tilsættes. Rør det hele godt sammen og kom massen i forme.

Bages 1 time ved 160 - 170 grader C. alm. ovn.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Leverpostej

karakterer:
Opskriften er vist 81340 gange,
og udskrevet 2166 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-12-23 16:31:24
I gamledage leverposteg farsen lagt i en fedt slør ?

  -   2014-08-15 11:58:03
lidt mere peper salt 3stk benfri sild giver en god smag

  -   2011-04-03 09:29:17
bliver rigtig god med lidt extra salt og peber

  -   2009-11-22 11:26:21
Kan man bruge mælk i stedet for kaffefløde?

  -   2008-12-17 14:43:10
Vi har lavet den her leverpostej men havde læst kommentarerne og forhøjede peber til 2 tsk. og ingefær til 2 tsk. og 2 toppede tsk. salt, de blev rigtig gode!

  -   2007-09-11 20:32:15
den smager godt, og er nem, men den er en anelse tandløs og kunne godt bruge mere krydderier og peber

  -   2007-02-06 13:00:18
Jeg bagte dem i vandbad, og jeg fik 4 stk ½ l forme og 1 stk på knapt 1 l.