Grønsagsbakker a la Egon
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt af : gismo Indsendt : |
|
|
Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver.
Løg og forårsløg skæres i tynde skiver
Peberfrugt skæres i store tern
champignon renses og skæres i kvarte
Tomater skæres i kvarte eller halve
Smør kommes i bunden af foliebakkerne. Derefter kartofler, løg og forårsløg. Til sidst kommes hvidløgsfed, peberfrugt, champignon og tomater i.
Der drysses med krydderierne mellem lagene.
Når alt er i foliebakkerne, dækkes de med staniol og sættes i en 200 grader varm ovn i ca. 1 time.
Tips: Fortvivl ikke hvis der er top på foliebakkerne inden de sættes i ovnen. Det løber ikke over, da det hele falder sammen under bagningen. |
|
Opskriften er vist 6768 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Aneik - 2007-01-21 10:22:39 Rigtig god opskrift - tog dog folien af de sidste 15 minutter, så grønsagerne fik lidt farve |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne