Vildt hachis
Hovedingrediens : Øvrigt Vildt - Diverse dyrevildt Indsendt af : gismo Indsendt : |
|
|
Kødet hakkes fint med en kniv. Et finthakket løg svitses i lidt smør. Hertil kommer melet, der bages op med tomatpuré og bouillon, vildtsky eller rødvin.
Småkoger under omrøring 5 – 6 min. hvorefter det hakkede kød tilsættes. Smages til med salt, peber og et drys stødt enebær. Kan serveres med kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 8720 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne