Dyrebov grydestegt
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrebov Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Den afpudsede dyrebov brunes i gryden i rigeligt brusende smør. Drysses med salt samt nykværnet peber, hvorefter kogende bouillon og fløde hældes ved.
Dyreboven simrer 2-3 timer til kødet er mørt. Der spædes til med vand undervejs, gryden må ikke koge tør. Tages op. Saucen tilsættes et lille glas portvin, koges lidt ind og jævnes med maizena udrørt i fløde. |
|
Opskriften er vist 156177 gange,
og udskrevet 6017 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (48 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-07-20 23:15:27 Super god opskrift:) anonym - 2015-04-06 19:46:59 Dette blev bare ekstremt lækkert Ditte Jørgensen - 2013-02-17 18:15:31 Jeg udbenede den først, og snørrede den med bacon omkring, lavede lidt fyld af philadelphia, peber, salt og timian. Den blev super god, og hold nu op en lækker sove ;) BSP. - 2012-10-24 22:04:29 For fanden da, det var godt. Selv varanen kunne lide det og hun spiser ellers ikke vildt, for hendes far var jæger. Jeg lavede det efter opskriften, men kom lidt gulerødder i imens det kogte i gryden. Jeg havde 2 store rød peber frugter, dem strimlede jeg og sammen med et stort løg i både, ristende jeg det på panden som tilbehør, MUMS. Nu håber jeg at knægten igen er uheldig og rammer en Hjorth med bilen, uden bilen tager skade. Birthe Jonassen - 2005-01-01 01:01:01 Denne ret har jeg også lavet og den er også god man kan også laved en uden vin hvis man ikke kan tåle det alle der spise det. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne