Dyrebov grydestegt

Dyrebov grydestegt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :      Red :
Dyrebov grydestegt, billede 4 Dyrebov grydestegt, billede 1 Dyrebov grydestegt, billede 2 Dyrebov grydestegt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1200 g.dyrebov med ben
100 g.smør
 salt
 peber
2.5 dl.piskefløde
2.5 dl.bouillon
 
 Sauce:
 portvin
 maizena majsstivelse
 piskefløde
 kulør
 
Opskrift:
Den afpudsede dyrebov brunes i gryden i rigeligt brusende smør. Drysses med salt samt nykværnet peber, hvorefter kogende bouillon og fløde hældes ved.
Dyreboven simrer 2-3 timer til kødet er mørt. Der spædes til med vand undervejs, gryden må ikke koge tør. Tages op.

Saucen tilsættes et lille glas portvin, koges lidt ind og jævnes med maizena udrørt i fløde.





karakterer:
Opskriften er vist 156177 gange,
og udskrevet 6017 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (48 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-07-20 23:15:27
Super god opskrift:)

  -   2015-04-06 19:46:59
Dette blev bare ekstremt lækkert

  -   2013-02-17 18:15:31
Jeg udbenede den først, og snørrede den med bacon omkring, lavede lidt fyld af philadelphia, peber, salt og timian. Den blev super god, og hold nu op en lækker sove ;)

  -   2012-10-24 22:04:29
For fanden da, det var godt. Selv varanen kunne lide det og hun spiser ellers ikke vildt, for hendes far var jæger. Jeg lavede det efter opskriften, men kom lidt gulerødder i imens det kogte i gryden. Jeg havde 2 store rød peber frugter, dem strimlede jeg og sammen med et stort løg i både, ristende jeg det på panden som tilbehør, MUMS. Nu håber jeg at knægten igen er uheldig og rammer en Hjorth med bilen, uden bilen tager skade.

  -   2005-01-01 01:01:01
Denne ret har jeg også lavet og den er også god man kan også laved en uden vin hvis man ikke kan tåle det alle der spise det.