Fasaner med fars
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
|
|
Farsen røres med rasp, æg, mælk/fløde og krydderier.
Champignonerne snittes og svitses i lidt af smørret, afkøles og røres i farsen. Farsen fyldes i de istandgjorte fasaner, der gnides med salt og peber og ombindes med baconskiverne. De brunes i resten af smørret. Vildtskyen (skal være kogende) hældes i gryden sammen med creme fraiche. Steges over svag varme ca. 1 time. Fasanerne tages op og holdes varme. Skyen bringes til kogepunktet under omrøring, tilsættes fløde og jævnes evt. med en jævning af lidt hvedemel og vand. Fasanerne parteres inden servering. |
|
Opskriften er vist 14819 gange,
og udskrevet 513 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Otto S. - 2010-11-02 14:14:11 Du skal IKKE komme creme fraiche i med den kogende vildtsky, da sovsen vil skille, vent til sidst, efter sovsen er kogt op og jævnet. I øvrigt en fortræffelig ret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne