Farserede tomater
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær en skive af tomaterne, hvor stilken har siddet. Udhul tomaterne med en teske. Sæt dem omvendt til afdrypning. Hæld kerner og saft fra.
Hak tomatkødet og lågene fint med en kniv. Bland kød med hakket tomat og de øvrige ingredienser, og fordel farsen i tomaterne. Sæt dem i et smurt, ovnfast fad. Bliver der fars tilovers, trilles det til kødboller, som lægges ved siden af tomaterne. Drys med revet ost og læg smørklatter på. Bag dem midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 25-30 minutter. Serveres med nye kartofler og koldt smør eller råstegte kartofler og salat. |
|
Opskriften er vist 41970 gange,
og udskrevet 856 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer piien - 2011-09-14 16:18:00 forstår ikke helt pointen med at putte frosne ærter i.. man kan også bytte flæskekødet ud med alm. fars det bliver lige så godt.. Abel - 2005-01-01 01:01:01 Byt flæskekødet ud med oksekød og ærterne med majs. Tilføj lidt frist chili, så bliver de ogå gode |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne