Pappa col pomodoro
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Brødet skæres i små tern. Hvidløg pilles og sauteres hele i 2 spsk olie til de er gyldne. Tages nu op. Tomaterne skæres i fine tern og hældes i gryden sammen 3/4 af vandet, tomatpuré, merian og en anelse salt. Det hele koges op. Brødternene tilsættes og det hele koges igennem under konstant omrøring og til brødet er hel udblødt. Hvis det er nødvendigt tilsættes jævnligt lidt mere vand. Brødet moses med gaffel, såfremt det ikke vil koge helt ud. Suppen skal blive rimelig tyk i konsistens. Suppen hældes i varme tallerkner og smages til med ost, salt og peber.
Tips: Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace. |
|
Opskriften er vist 15666 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne