Pappa col pomodoro

Pappa col pomodoro, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.gammelt lyst brød
6 spsk.olivenolie
2 fedhvidløg
400 g.flåede tomater
3-4 dl.vand
0.5 spsk.tomatpuré
1 spsk.finthakket merian
 salt
 peber
100 g.reven pecorino
 
Opskrift:
Brødet skæres i små tern. Hvidløg pilles og sauteres hele i 2 spsk olie til de er gyldne. Tages nu op. Tomaterne skæres i fine tern og hældes i gryden sammen 3/4 af vandet, tomatpuré, merian og en anelse salt. Det hele koges op. Brødternene tilsættes og det hele koges igennem under konstant omrøring og til brødet er hel udblødt. Hvis det er nødvendigt tilsættes jævnligt lidt mere vand. Brødet moses med gaffel, såfremt det ikke vil koge helt ud. Suppen skal blive rimelig tyk i konsistens. Suppen hældes i varme tallerkner og smages til med ost, salt og peber.

Tips:

Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace.





karakterer:
Opskriften er vist 15666 gange,
og udskrevet 188 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu