Karrykål alt i en
Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
|
|
Rør farsen som normalt og tilsæt persillen.
Snit kålen meget fint. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Hak løgene. Skær bladselleri i 1 cm. brede stykker. Svits alle grøntsager i olie. Tilsæt karry og svits det med 1 minut. Tilsæt salt og peber. Bland alt godt. Skub grøntsagerne til siden, så der danner sig en fordybning i midten. Saml farsen til en kugle, og læg den i fordybningen. Dæk med grøntsagerne. Hæld flåede tomater med væde samt vand ved. Dæk gryden med tætsluttende låg og kog retten 1 time. Rør af og til i gryden, så grøntsagerne vendes lidt rundt. Spæd evt. med mere vand. |
|
Opskriften er vist 19758 gange,
og udskrevet 253 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne