Karrykål alt i en

Karrykål alt i en, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.blandet oksekød/flæskekød
1.5 dl.havregryn
1 spsk.hvedemel
2 æggehvider eller 1 æg
 friskkværnet peber
 salt
1 mellemstort revet løg
2–3 dl.væske
2 spsk.persille
 
750 g.fint snittet hvidkål ca. ½ mellemstort hoved
6–8 mellemstore kartofler
2 hakkede løg
 evt.3 – 4 stilke bladselleri
2 spsk.olie
1 spsk.karry
1 ds.flåede tomater
 salt
 peber
2–3 dl.vand
 
Opskrift:
Rør farsen som normalt og tilsæt persillen.

Snit kålen meget fint. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Hak løgene. Skær bladselleri i 1 cm. brede stykker.

Svits alle grøntsager i olie. Tilsæt karry og svits det med 1 minut. Tilsæt salt og peber. Bland alt godt. Skub grøntsagerne til siden, så der danner sig en fordybning i midten.

Saml farsen til en kugle, og læg den i fordybningen. Dæk med grøntsagerne. Hæld flåede tomater med væde samt vand ved.

Dæk gryden med tætsluttende låg og kog retten 1 time. Rør af og til i gryden, så grøntsagerne vendes lidt rundt. Spæd evt. med mere vand.





karakterer:
Opskriften er vist 19758 gange,
og udskrevet 253 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu