Mørbradgryde med Dijon sennep
Hovedingrediens : Svinekød - Røget svineMørbrad Indsendt : Red : |
|
|
Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver og bank ud
Krydr med salt og peber og vend skiverne i mel.
Brun mørbradskiverne på en stor pande i smør et par minutter på hver side.
Tag dem af panden og brun de skivede champignoner og løg på samme pande.
Tilsæt sennep, estragon og bouillon og lad det småsnurre til løgene er møre.
Læg kødet tilbage på panden, hæld fløden over og lad retten stege færdig ved svag varme i ca. 5 min.
Tilbehør Ris Flutes |
|
Opskriften er vist 47741 gange,
og udskrevet 1191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik R - 2020-03-07 12:05:32 Den er bare super. Og laver den igen i aften , prøv med en spiseske rødvinseddike, og evt cocktailpølser og lidt tørstegt bacon der kommer i lige inden servering anonym - 2010-05-06 11:18:34 Rigtig lækker opskrift med rigtig god smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne