Shaslik - Russiske grillspyd

Shaslik - Russiske grillspyd, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.skært lammekød (bov, kølle eller ryg)
5-6 lammenyrer
10-12 småløg
 salt
 peber
 
 Endvidere:
2 løg
 friskkværnet peber
0.5 citron
 olie til pensling
 
Opskrift:
Gå lammekødet efter for fedt og sener og skær kødet i mundrette stykker. Befri nyrerne for evt. fedtlag, hinder og årestammer og skær også dem i mundrette stykker. Anbring kød- og nyrestykker i et halvdybt fad, drys med peber og læg dem lagvis med ringe fra de 2 løg, stil fadet svalt og let tildækket ca 2 timer.

Sæt ovngrillen på højeste varme, eller tænd op i udegrillen. Kog de små løg et par min og pil dem. Fordel kød- og nyrestykker og hele små løg på spyddene, krydr med salt og dryp med citron, pensl med olie og grill spyddene 3-4 min på hver side ca 10 cm fra grill-elementet, hvis spyddene roterer automatisk er 5-6 min nok. Hold øje med farven, får de for meget i starten må de flyttes lidt længere fra varmen og omvendt.

Lad dem hvile 1-2 min før de serveres, så når grillvarmen at fordele sig. Servér spyddene med ris, løse eller Pilaf og salat fra årstidens grøntsager.





karakterer:
Opskriften er vist 14814 gange,
og udskrevet 226 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu