Shaslik - Russiske grillspyd
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Oprindelsesland : Rusland Indsendt : |
|
|
Gå lammekødet efter for fedt og sener og skær kødet i mundrette stykker.
Befri nyrerne for evt. fedtlag, hinder og årestammer og skær også dem i mundrette stykker.
Anbring kød- og nyrestykker i et halvdybt fad, drys med peber og læg dem lagvis med ringe fra de 2 løg, stil fadet svalt og let tildækket ca 2 timer.
Sæt ovngrillen på højeste varme, eller tænd op i udegrillen. Kog de små løg et par min og pil dem. Fordel kød- og nyrestykker og hele små løg på spyddene, krydr med salt og dryp med citron, pensl med olie og grill spyddene 3-4 min på hver side ca 10 cm fra grill-elementet, hvis spyddene roterer automatisk er 5-6 min nok. Hold øje med farven, får de for meget i starten må de flyttes lidt længere fra varmen og omvendt. Lad dem hvile 1-2 min før de serveres, så når grillvarmen at fordele sig. Servér spyddene med ris, løse eller Pilaf og salat fra årstidens grøntsager. |
|
Opskriften er vist 14814 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne