Minestrone med røde linser

Minestrone med røde linser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 løg hakket
2 stilkebladselleri snittet
1 persillerod i tern
2 gulerødder i tern
1 spsk.olie
2 tsk.karry
4 tynde skiver bacon eller 50 g i tern.
1 ds.fl. hakkede tomater (ca. 400 g)
1 l.hønsebouillon
100 g.røde linser
 hakket frisk persille og evt. hakket basilikum
 salt
 kværnet peber
 
Opskrift:
Skær alle grøntsagerne i fine små terninger. Varm olien op i en tykbundet gryde og svits bacon i strimler heri. Drys med karry og rør godt. Kom grøntsagerne i og lad dem svitse til de bliver blanke. Skyl linserne godt og rør dem i. Hæld tomaterne ved sammen med bouillon og kog suppen under låg 15-20 minutter. Smag suppen til og kom evt. mere bouillon ved hvis suppen er for tyk. Server med drys af persille og en tyk skive brød.





karakterer:
Opskriften er vist 26014 gange,
og udskrevet 720 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
hvis man står og ikke lige har de friske grøntsager, kan man sagtens substituere med frosne suppeurter. Desuden er det rigtig lækkert med mere bacon (200g) i små tern og grønne linser istedet for røde. Rigtig god som nem og billig hverdagsmad.