Grøntsagssuppe med ris - Minestrone (Italiensk)
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Steg baconterningerne langsomt i olie. Tilsæt løg, hvidløg og porrer i skiver. Lad det brune let.
Skær kartoflerne i terninger. Snit kålen i strimler. Skær sellerien i skiver. Flæk courgetten og skær den i skiver. Lad de hvide bønner dryppe af i en sigte. Kom det i gryden sammen med grønne bønner, ærter og bouillon. Lad det koge for svag varme under låg i 20 minutter. Kog imens risene som løse ris. Kom dem i suppen. Smag til med salt og peber og drys med persille og klippede basilikumblade. Serveres med reven parmesanost til at drysse over efter behag. |
|
Opskriften er vist 35917 gange,
og udskrevet 1179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke - 2010-10-10 13:53:12 Hvor er suppen? Menes der ikke 3/4 liter (i stedet for deciliter) hønsekødsbullion? cielo - 2007-11-03 17:56:50 der skal ikke ris til minestrone Elna - 2005-01-01 01:01:01 det må være 3/4 liter og ikke 3/4 dl som der står i opskriften |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne