Grøntsagssuppe med ris - Minestrone (Italiensk)

Grøntsagssuppe med ris - Minestrone (Italiensk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.Olivenolie
 Hakket løg
2 Porrer
300 g.Savoy- eller hvidkål
1 Courgette
300 g.Grønne bønner (evt. frosne)
0.75 dl.Hønsekødsbouillon
 Salt
 peber
 Frisk basilikum
 
50 g.Bacon i terninger
1 Fedpresset hvidløg
200 g.Kartofler
2 Stilkeblegselleri
1 ds.Hvide bønner
300 g.ærter (evt. frosne)
50 g.Ris til løse ris
 Persille
 Friskreven parmesanost
 
Opskrift:
Steg baconterningerne langsomt i olie. Tilsæt løg, hvidløg og porrer i skiver. Lad det brune let.

Skær kartoflerne i terninger. Snit kålen i strimler. Skær sellerien i skiver. Flæk courgetten og skær den i skiver. Lad de hvide bønner dryppe af i en sigte. Kom det i gryden sammen med grønne bønner, ærter og bouillon. Lad det koge for svag varme under låg i 20 minutter.

Kog imens risene som løse ris. Kom dem i suppen. Smag til med salt og peber og drys med persille og klippede basilikumblade.

Serveres med reven parmesanost til at drysse over efter behag.





karakterer:
Opskriften er vist 35867 gange,
og udskrevet 1178 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-10-10 13:53:12
Hvor er suppen? Menes der ikke 3/4 liter (i stedet for deciliter) hønsekødsbullion?

  -   2007-11-03 17:56:50
der skal ikke ris til minestrone

  -   2005-01-01 01:01:01
det må være 3/4 liter og ikke 3/4 dl som der står i opskriften