Barbecue marineret kalkunbryst med farserede courgetter
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kalkunbrystet optøs i posen ved køleskabstemperatur. Det optøede kalkunbryst kan tilberedes i ovn eller koges i vand.
Ved tilberedning i ovn: Enkelte små huller prikkes i stegeposen. Brystet placeres i et ovnfast fad og sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn og steger i ca. 45 minutter. Ved tilberedning i vand: Kalkunbrystet koges i posen i ca. 60 min. Ved at tilberede produktet i koge-/stegeposen bevares kalkunbrystets saftighed og marinadens smag. Tilbehør: Courgetterne flækkes og kernerne graves ud med en ske. Derefter deles courgetterne i 2 lige store stykker. Kog dem i letsaltet vand i 2 minutter. Dryppes af og lægges i et ovnfast fad på den buede side. Børst svampene rene. Del svampene, hvis de er store og svits dem i olien. Drys melet over og spæd med bouillon og fløde. Smag til med citron, salt og peber. Kom kantarelstuvningen i courgetterne og drys osten over, gratiner i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 10 minutter. Hertil kan serveres persillekartofler. Tips: Brug evt. den overskydende saft/marinade fra stegeposen som en let og fedtfattig skysauce. |
|
Opskriften er vist 62713 gange,
og udskrevet 955 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-01-27 09:36:30 Hvorfor brugte du ikke en stegepose istedetfor en plastpose? Per - 2008-08-02 23:44:28 Jeg kunne ikke finde babecuemarineret kalkunbryst i koge/stegepose, du kan ind i mellem finde et marineret kalkunbryst i supermarkedet, men jeg brugte en flaske barbecuesauce som jeg hældte i en plastpose sammen med kalkunbrystet og lod det marinere natten over, du kan også lave din egetn marinade. Nubia - 2005-01-01 01:01:01 god ide |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne