Marineret kalkunbryst med grøntsagskompot
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
|
|
Kalkunbrystet (der ikke skal brunes) smøres med et lag honning og drysses med timian.
Læg kalkunbrystet i en stegepose eller i et ovnfast fad dækket med alufolie.
Steg det ved 200 grader i 45-60 minutter alt efter tykkelse.
Lad det hvile 15 minutter, inden det skæres i skiver.
Tilbehør: Peberfrugterne skæres i store terninger eller strimler. Bland alle grøntsagerne i et fad. Drys med krydderier, og vend lidt olie i blandingen. Lad det stege i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time. Til retten kan der serveres enten kartofler, ris eller pasta. |
|
Opskriften er vist 21956 gange,
og udskrevet 541 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Stig - 2008-03-22 20:22:30 Jeg brugte en rest skiveskåret kalkunbryst. Server med kaperssauce. Den passer perfekt til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne