Marineret kalkunbryst med grøntsagskompot

Marineret kalkunbryst med grøntsagskompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8-1000 g.Kalkunbryst
1-2 spsk.honning
 lidttimian
 salt
 peber
 
 Grøntsags kompot:
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 posefrosne perleløg
1 bakkecherrytomater
2-3 æbler i både med skrællen på
 lidttimian
 salt
 peber
 lidtolivenolie
 
Opskrift:
Kalkunbrystet (der ikke skal brunes) smøres med et lag honning og drysses med timian. Læg kalkunbrystet i en stegepose eller i et ovnfast fad dækket med alufolie. Steg det ved 200 grader i 45-60 minutter alt efter tykkelse. Lad det hvile 15 minutter, inden det skæres i skiver.

Tilbehør:
Peberfrugterne skæres i store terninger eller strimler. Bland alle grøntsagerne i et fad. Drys med krydderier, og vend lidt olie i blandingen. Lad det stege i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time.

Til retten kan der serveres enten kartofler, ris eller pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 21956 gange,
og udskrevet 541 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-22 20:22:30
Jeg brugte en rest skiveskåret kalkunbryst. Server med kaperssauce. Den passer perfekt til.