Marineret kalkunbryst med mandler

Marineret kalkunbryst med mandler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.kalkunbryst
3 spsk.citronsaft
3 spsk.jomfruolie
1 tsk.peber
2 spsk.rosmarinnåle
50 g.mandler
1 spsk.salt
1 tsk.peber
15 g.smør
500 g.gulerødder
0.5 dl.citronsaft
0.5 dl.piskefløde
0.5 dl.sødmælk
1 tsk.estragon
2 tsk.salt
500 g.broccoli
5 store forårsløg
6 dl.jasminris
 
Opskrift:
Rør citronsaft, jomfruolie, peber og rosmarin sammen og hæld det over kødet. Lad det stå og trække 5 - 6 timer. Hak mandlerne fint, bland dem med salt og peber, og vend kalkunbrystet heri. Steg kødet på alle sider i lidt smør på en pande. Læg kødet i et ildfast fad og steg kødet i ovnen ved 175 grader i 35 min. Lad kødet trække i et kvarter, inden det skæres i tynde skiver.

Gulerødderne skæres i skiver og koges i mælke/flødeblandingen og citron tilsat lidt salt og estragon. Server med ris, broccoli og forårsløg kogt aldente med flødegulerødder som sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 11719 gange,
og udskrevet 402 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu