Aspargesrejer, lune

Aspargesrejer, lune, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :     

Ingredienser:
4 store skiver franskbrød uden skorpe
 smør
1 ds.velafdryppede asparges
400 g.rejer
2 hårdkogte æg
200 g.mayonnaise
2 tsk.(med lille top) hvedemel
2 æggeblommer
 citronsaft
 sennep
2 stiftpiskede æggehvider
 salt
 peber
 paprika
 
 Dild eller persillekvist
 Evt.salatblade
 
Opskrift:
Brødet smøres og anbringes på en bageplade beklædt med bagepapir. De afdryppede asparges lægges på brødet, herpå rejer. På hvert stykke brød lægges et halvt hårdkogt æg. Æggeblommerne røres ud i mayonnaisen og melet tilsættes. Smages til med sennep, citron, salt, peber og paprika De stiftpiskede æggehvider vendes heri og denne soufflémasse fordeles over hvert stykke brød. Gratineres i ovnen 7 – 8 min. ved 225 grader. Serveres pyntet med lidt grønt, evt. salatblade.

Tips:

Parat i forvejen: Brødet smurt. Asparges hældt i en sigte. Æggene kogte og pillede. Mayonnaisen smagt til. Hviderne parate til at piske og blande i.





karakterer:
Opskriften er vist 17604 gange,
og udskrevet 553 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu