Aspargesrejer, lune
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : gismo Indsendt : |
|
|
Brødet smøres og anbringes på en bageplade beklædt med bagepapir.
De afdryppede asparges lægges på brødet, herpå rejer. På hvert stykke brød lægges et halvt hårdkogt æg.
Æggeblommerne røres ud i mayonnaisen og melet tilsættes. Smages til med sennep, citron, salt, peber og paprika De stiftpiskede æggehvider vendes heri og denne soufflémasse fordeles over hvert stykke brød.
Gratineres i ovnen 7 – 8 min. ved 225 grader.
Serveres pyntet med lidt grønt, evt. salatblade.
Tips: Parat i forvejen: Brødet smurt. Asparges hældt i en sigte. Æggene kogte og pillede. Mayonnaisen smagt til. Hviderne parate til at piske og blande i. |
|
Opskriften er vist 17604 gange,
og udskrevet 553 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne