Muslingegratin
Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger Indsendt af : gismo Indsendt : |
|
|
Lagen hældes fra muslingerne. Den måles og blandes med mælken, så der er 6 dl. Den piskes med mel i en tykbundet gryde, til en klumpfri jævning.
Varm jævningen op under konstant piskning, til den er glat og blank.
Tag gryden af varmen og rør æggeblommerne i, en af gangen. Tilsæt muslinger, bagepulver og optøede grønsager. Smag til med salt og peber. Smør et gratinfad med et tyndt lag olie. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen af 2 gange. Hæld dejen i fadet, og bag gratinen på ovnristen midt i ovnen 50 – 60 min. ved 200 grader. Server gratinen straks med flutes. |
|
Opskriften er vist 10013 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne