Rosinbrød/boller
Hovedingrediens : Bær - Rosiner Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes og gæren opløses heri. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes til en ensartet masse, der hæver til dobbelt størrelse.
Dejen deles i 2 lige store dele, den ene til rosinbrød og den anden til boller.
Rosinbrødet slåes op som franskbrød og efterhæver til dobbelt størrelse. Stryges med sammenpisket æg.
Bagetid ca. 20 min. ved 220 grader på nederste rille i ovnen.
Bolledejen deles i 15 lige store dele til boller. Bollerne efterhæver til dobbelt størrelse. Stryges med sammenpisket æg.
Bagetid ca. 12 min. ved 220 grader på midterste rille i ovnen.
|
|
Opskriften er vist 37816 gange,
og udskrevet 1085 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Caroline - 2020-06-05 18:52:26 Min dej gider ikke at hæve Petite_Koneko - 2007-12-10 11:36:58 Lyder god, glæder mig til at prøve den!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne