Lammekoteletter med fetadrys

Lammekoteletter med fetadrys , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kartoffelbåde:
1000 g.kartofler
1 tsk.olivenolie
1 tsk.groft salt
 Friskkværnet peber
 
 Fetadrys:
100 g.Fetina
2 spsk.friskhakket persille
1 spsk.tørret pebermynte
 
 Salat:
1 tsk.citronsaft
2 tsk.olivenolie
3 tsk.vand
3.5 l.hovedsalat revet i grove stykker (ca. 350 g)
18 cherrytomater i halve (ca. 125 g)
15 sorte oliven i kvarte (ca. 40 g)
 
 Lammekoteletter:
25 g.smør
0.5 fedknust hvidløg
8 lammekoteletter
0.25 tsk.groft salt
 Friskkværnet peber
 
Opskrift:
Kartoffelbåde:
Vask kartoflerne godt og skær dem i både. Kom kartoffelbådene i en skål, tilsæt olie og bland det godt. Spred kartoflerne ud på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen. Sættes i en kold ovn. Indstil på 200 grader og bag i ca. 45 minutter. Vend i kartoflerne af og til. Drys de færdigbagte kartoffelbåde med salt og peber.

Fetadrys:
Lad Fetinaen dryppe godt af og mos den med en gaffel. Vend persille og pebermynte i og anret det i en skål.

Salat:
Pisk citronsaft, olie og vand sammen. Smag til. Anret salt, tomater og oliven på et fad.

Lammekoteletter:
Skær 3-4 snit i kanten af hver kotelet. Lad smørret gyldne i en pande. Tilsæt knust hvidløg og steg koteletterne ca. 4 minutter på hver side. Drys med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 8630 gange,
og udskrevet 304 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu