Lammekoteletter med fetadrys
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kartoffelbåde:
Vask kartoflerne godt og skær dem i både. Kom kartoffelbådene i en skål, tilsæt olie og bland det godt. Spred kartoflerne ud på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen. Sættes i en kold ovn. Indstil på 200 grader og bag i ca. 45 minutter. Vend i kartoflerne af og til. Drys de færdigbagte kartoffelbåde med salt og peber. Fetadrys: Lad Fetinaen dryppe godt af og mos den med en gaffel. Vend persille og pebermynte i og anret det i en skål. Salat: Pisk citronsaft, olie og vand sammen. Smag til. Anret salt, tomater og oliven på et fad. Lammekoteletter: Skær 3-4 snit i kanten af hver kotelet. Lad smørret gyldne i en pande. Tilsæt knust hvidløg og steg koteletterne ca. 4 minutter på hver side. Drys med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 8630 gange,
og udskrevet 304 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne