Hjemmelavet smørreost
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter Indsendt : Red : |
|
|
hælde det i et kaffefilter og stille det i en kaffetragt over en beholder, der kan rumme minimum 0,5 L. Læg et stykke køkkenrulle over og lad det stå i køleskabet i minimum 12 timer til vallen er løbet fra.
Efter de 12 timer hældes osten i en skål og blandes med ens yndlingskrydderi, fx. hvidløg, persille, frisk timian, frisk basilikum, barbecue eller ? Lad det trække et par timer, så krydderierne når at sætte sig. Kan holde sig 3-4 dage i køleskabet i lufttæt beholder. |
|
Opskriften er vist 14091 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Den bløde mand - 2011-02-20 12:28:51 Spændende, jeg har lige sat en portion i køleskabet, så jeg er spændt på resultatet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne