Kanelsnegle med svesker og æbler
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i den lune mælk. Tilsæt sukker, Cheasy A-38 og de sammenpiskede æg. Mel og salt blandes og tilsættes gradvist. Dejen æltes godt og stilles til hævning et lunt sted med et fugtigt klæde over i 25 minutter. Slå dejen ned og rul den ud på en melet bordplade. Bland fyldet og smør det ud, så den øverste trediedel af dejen er fri. Rul dejen således, at der begyndes i den ende, hvor der er fyld. Skær snegle i ca. 2 cm's tykkelse og læg dem på en plade med bagepapir. Lad sneglene efterhæve lunt i 15 minutter.
Bages nederst i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
|
|
Opskriften er vist 9008 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne