Kanelsnegle med chokoladeglasur
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland mel, sukker, salt og kardemomme i æltefadet.
Lun sødmælken til lillefingervarm. Smuldr gæren ud i melet sammen med det bløde smør, hæld mælken over og ælt så godt og grundigt, til dejen er glat og smidig, ca. 10 min. ved håndkraft. Lad den hæve til dobbelt størrelse i skålen i ca. 30 min. Slå dejen ned og lad den hvile, mens du laver fyldet, hvor det hele blandes sammen til en jævn gang kanelsmør. Dejen udrulles til et rektangel på 25 x 30 cm og fyldet smøres på. Dejen rulles som til roulade og den skæres i skiver, der lægges som snegle på bagepapirbeklædt plade. Efterhæver 30 min. Pensles med æg og bages ved 225 grader C. 10-12 min. og afkøles på rist, før de overtrækkes med chokoladeglasur. Chokoladeglasur: Revet chokolade, kakao og vand varmes over svag varme, til alt er jævnt. Flormelis røres i, til glasuren har en passende konsistens. |
|
Opskriften er vist 24701 gange,
og udskrevet 678 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (70 stemmer) |
|
Kommentarer 6430 Langesø - 2023-03-14 16:13:29 Nem og ligetil opskrift. ikke sidste gang de er i ovnen her :) den lækre - 2007-10-16 08:00:49 nemme lækre tar kun 5 min når man har tjeneste fri Mor-DK - 2005-01-01 01:01:01 Den er SÅ mums lækker, og meget nem! muzz - 2005-01-01 01:01:01 det er den bedste kage ever kagemand - 2005-01-01 01:01:01 den er rigtig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne