Stegt lammekølle med fetinasalat
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Halver peberfrugterne på langs, fjern kærnehusene og skyl dem i rigeligt koldt vand. Tør dem godt. Læg dem på en bageplade med skindsiden opad, og grill dem midt i ovnen i ca. 7 minutter - til skindet er mørkt. Lad peberfrugterne køle lidt af og fjern skindet. Skær peberfrugterne i lange strimler, ca. 1 cm brede.
Marinade: Pisk eddike salt og peber sammen. Pisk olien i lidt efter lidt. Pisk vandet i til sidst. Anret Fetina og peberfrugter på et fad. Hæld lidt marinade over og server resten i en skål ved siden af. |
|
Opskriften er vist 8257 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne