Farseret savoykål med lam
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Lammekødet røres med olivenolie og presset hvidløg. Peberfrugten skæres i små stykker og blandes i.
De kogte ris røres med tamari, citron og vendes i farsen.
Savojkålen skylles og bladdelene tages fra hinanden og blancheres i ca. 3 minutter i kogende vand. Et ovnfast fad smøres med olie og drysses med rasp. Et lag blancherede kålblade lægges i bunden, derefter et lag fars, og så et lag kålblade og så fremdeles til alt er anvendt. Retten sættes i ovnen dækket med folie eller med låg over og bager færdig ved 200 grader ca. 20-30 minutter. Farsen kan også røres med groftrevne rodfrugter i stedet for ris, og der kan pyntes med tomat, kapers eller oliven. Serveres som forret eller hovedret. |
|
Opskriften er vist 13302 gange,
og udskrevet 322 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne