Farseret savoykål med lam

Farseret savoykål med lam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Savoykål
250 g.hakket lammekød
3 spsk.olivenolie
3 fedhvidløg
1 rød peberfrugt
4 dl.kogt ris
1 spsk.tamarind
4 spsk.citronsaft
 citronmelisse
 
Opskrift:
Lammekødet røres med olivenolie og presset hvidløg. Peberfrugten skæres i små stykker og blandes i. De kogte ris røres med tamari, citron og vendes i farsen.

Savojkålen skylles og bladdelene tages fra hinanden og blancheres i ca. 3 minutter i kogende vand. Et ovnfast fad smøres med olie og drysses med rasp.

Et lag blancherede kålblade lægges i bunden, derefter et lag fars, og så et lag kålblade og så fremdeles til alt er anvendt.
Retten sættes i ovnen dækket med folie eller med låg over og bager færdig ved 200 grader ca. 20-30 minutter.

Farsen kan også røres med groftrevne rodfrugter i stedet for ris, og der kan pyntes med tomat, kapers eller oliven.

Serveres som forret eller hovedret.





karakterer:
Opskriften er vist 13350 gange,
og udskrevet 322 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu