8-kornsrugbrød
Hovedingrediens : Mel - Blandet mel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
1. Dag:
Alt blandes. Skal hæve mindst 18 timer. 2. dag: 100 ml surdej tages fra og opbevares i køleskab. Tilsæt rugmel, hvedemel og vand til dejen og ælt grundigt. Dejen fyldes i tre forme og komprimeres godt. Skal hæve i ca. 4 timer. Snittes og pensles med 1 sammenpisket æg. Bages i formene i 1,5 time. Derefter bages brødene uden formene i 1/4 time. Brødene er velegnet til frysning. |
|
Opskriften er vist 47930 gange,
og udskrevet 1040 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten - 2014-09-26 20:09:42 Kan man bruge surdej når man har gær allergi? Det er jeg meget i tvivl om, kan nogen hjælpe ? Per - 2012-01-30 11:43:40 Med den lange bagetid vil jeg mene at temperaturen skal være omkring 170 grader C Vandværket - 2007-07-24 14:53:10 Er der vand nok i opskriften ? Per - 2007-06-19 11:29:09 Jeg tror ikke det betyder så meget om det er den lyse eller mørke sirup som du bruger, men jeg ville nok vælge den mørke. aabild - 2007-06-09 12:40:28 hvad slags sirup? Guldbageren - 2005-01-01 01:01:01 godt pgnyl - 2005-01-01 01:01:01 Ovntemperatur: 190 gr. anonym - 2005-01-01 01:01:01 mangler temperatur på ovnen uden den er det umuligt at lave anonym - 2005-01-01 01:01:01 men der mangler opskrift på surdejen som skal bruges første dag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne