Langtidshævet Italienske brød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Ingredienserne blandes, står på køl i 16 timer Formes til brød og bages ved 200 grader.
|
|
Opskriften er vist 24048 gange,
og udskrevet 439 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-10-24 15:15:59 Det skal jo bare bage til det er færdigt. Hvis du laver boller, så er det ca. 20-25 min. Fladbrød ca. 20 min. Almindelig brødform ca. 30-35 min. Men basalt set til det er færdigbagt. Er det så svært? /Perhc. lone - 2009-10-09 09:56:03 Total mangelfuld opskrift.....kan ikke bruges til noget Bettrina - 2009-05-27 20:57:58 Det er en mangelfuld opskrift, der står ikke hvor lang tid brødet skal bages i ovnen og nogen udførlig forklaring på hvad der menes med at, dejen skal stå på køl ? Menes der her køleskabet eller udenfor ? Derfor får denne opskrift et 1 tal af mig. Lene - 2008-09-13 14:04:39 Hvor lang tid skal brødet bage ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne