Kiksekage, engelsk
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse kiks Oprindelsesland : England Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Chokolade og margarine smeltes sammen i en gryde. Æg og sukker piskes sammen. Kiksene brækkes i små stykker.
Rør den smeltede margarine og chokolade sammen med æggemassen. Bland kiksene i. Læg hele massen i en form beklædt med bagepapir. Afkøles i køleskab 3 – 4 timer inden servering. |
|
Opskriften er vist 93524 gange,
og udskrevet 1543 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (74 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-10-07 01:48:54 Rigtig lækker. Virkelig eksklusiv kiksekage, i stedet for den gammeldags med palmin. 5 tal og gerne 10 tal herfra. Der kan bruges både lys og mørk chokolade. Anonym - 2015-06-23 17:02:07 Kan man også sætte den i fryseren ? tot - 2013-05-03 15:14:54 Korrekt den feder, men det gør alle kager. Den med palmin kvalmer efter 1 bid jasmin - 2012-10-08 20:41:54 den er super go til de små pus :) vi kom appelsinskræl i også mums Mig - 2012-03-25 17:35:02 Et stykke er nok. Den mætter ret godt. køge - 2011-11-20 10:59:30 jeg har brugt alm mørk chokolade så er den rigtig god og der kan spises mere end et stykke John - 2011-07-30 11:43:55 En kage der garanterer kvalme efter 2 bidder. Tror jeg holder mig til den gammeldaws med palmin ;) men nem at lave. Piper.. - 2008-10-05 13:30:14 ....den smager godt ja.. men den feder også af Heksenfelt til. minni06 - 2007-12-29 12:01:01 super super lækker kage, den går rent hjem mums Josefine - 2005-01-01 01:01:01 Bare husk ikke at spise mere en to stykker! (Ellers får du kvalme!) Angelina - 2005-01-01 01:01:01 Den er lækker og let at lave. Og så smager det altså meget mere ekslusivt og dejligt, når der er højprocent mørk chokolade i *S* |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne