Panna Cotta - Emilia Romagna
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Husblas udblødes i koldt vand. Hindbærrene presses gennem sigte og røres sammen med flormelis.
Fløde, mælk, mynte, sukker og citronskal koges ved svag varme 5 min og tages af varmen. Husblas trykkes fri for væde og smeltes i flødecremen. Flødecremen sigtes og afkøles. Smør 4 dessertforme med smør og drys dem med flormelis. Kom flødecremen i og lad dem stivne i køleskab i 2-3 timer. Kort før servering kommes de kort under lunt vand og sættes på kolde tallerkener, sammen med hindbærpurè. Pynt med mynteblade. |
|
Opskriften er vist 13483 gange,
og udskrevet 329 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne