Panna Cotta - Emilia Romagna

Panna Cotta - Emilia Romagna, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Creme:
4 Husblas, blade
250 g.fløde
2.5 dl.mælk
1 kvistmynte
3 spsk.sukker
0.5 tsk.friskreven citronskal
 
 Sauce:
200 g.hindbær
2 spsk.flormelis
 
 Yderligere:
 Smør og flormelis til forme
 Pebermynteblade
50 g.hindbær
 
Opskrift:
Husblas udblødes i koldt vand. Hindbærrene presses gennem sigte og røres sammen med flormelis.

Fløde, mælk, mynte, sukker og citronskal koges ved svag varme 5 min og tages af varmen. Husblas trykkes fri for væde og smeltes i flødecremen. Flødecremen sigtes og afkøles.

Smør 4 dessertforme med smør og drys dem med flormelis. Kom flødecremen i og lad dem stivne i køleskab i 2-3 timer.

Kort før servering kommes de kort under lunt vand og sættes på kolde tallerkener, sammen med hindbærpurè.
Pynt med mynteblade.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Panna cotta

karakterer:
Opskriften er vist 13458 gange,
og udskrevet 329 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu