Creoler Jambalaya
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Oprindelsesland : Cajun Indsendt : |
|
|
Hakket løg og hvidløg svitses let gyldne i olie og smør.
Lange ris svitses med et øjeblik (må ikke blive brune).
Krydderier og de øvrige ingredienser tilsættes, undtagen kød, pølser og rejer, og retten småsnurrer under låg i ca. 20 minutter.
Skinke, hønsekød og pølser skæres i store terninger/skiver og kommes i gryden sammen med rejerne. Retten snurrer sagte videre i 10 minutter. Smages til med salt og peber og drysses med persille. Tips: Retten kan varieres med forskelligt kød, som kalkun, krokodille, vaskebjørn. |
|
Opskriften er vist 23247 gange,
og udskrevet 665 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne