Grønsags Jambalaya
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Cajun Indsendt : |
|
|
Skær kyllingekød og chorizo pølse i tern.
Hak løget groft og hvidløget fint.
Skær peberfrugterne i tern og bladselleri i skiver.
Hak persillen fint.
Skær chilien i små tern.
Skær de tørrede tomater i strimler.
Varm olien i bunden af en gryde.
Brun kyllingekødet og pølsen i olien.
Tilsæt ris, krydderier og grøntsager og lad det stege et par minutter.
Hæld bouillon og laurbærblade på og bring det i kog.
Lad risene koge 10 minutter og kom rejerne i.
Lad jambalayaen hvile under låg ca. 10 minutter.
Snit salaten og kom den i en skål sammen med halve tomater.
|
|
Opskriften er vist 12422 gange,
og udskrevet 276 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer DenSorteFane - 2008-05-06 00:19:10 øhh var dette ikke en grøntsags jambalaya? ;-) why the meat? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne