Grønsags Jambalaya

Grønsags Jambalaya, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Cajun

CajunIndsendt :     

Ingredienser:
2 kyllingebryster
75 g.chorizo pølse
1-2 løg
2 fedhvidløg
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
2 stilkebladselleri
1 lille bundt persille
1 rød chili
12 tørrede tomater
2 spsk.olivenolie
240 g.lange ris
1 tsk.hel kommen
1-2 spsk.finthakket frisk timian
5 dl.hønsekødsbouillon
2 laurbærblade
250 g.optøede rejer med skal
 
0.5 iceberg
 cherrytomater
 
Opskrift:
Skær kyllingekød og chorizo pølse i tern. Hak løget groft og hvidløget fint. Skær peberfrugterne i tern og bladselleri i skiver. Hak persillen fint. Skær chilien i små tern. Skær de tørrede tomater i strimler. Varm olien i bunden af en gryde. Brun kyllingekødet og pølsen i olien. Tilsæt ris, krydderier og grøntsager og lad det stege et par minutter. Hæld bouillon og laurbærblade på og bring det i kog. Lad risene koge 10 minutter og kom rejerne i. Lad jambalayaen hvile under låg ca. 10 minutter. Snit salaten og kom den i en skål sammen med halve tomater.





karakterer:
Opskriften er vist 12428 gange,
og udskrevet 276 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-05-06 00:19:10
øhh var dette ikke en grøntsags jambalaya? ;-) why the meat?