Millionbøf med lam
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Læg kikærterne i blød i koldt vand 8-10 timer, fx natten over.
Pil løgene og skær dem i tern. Varm olien i en gryde og svits løgene gyldne. Tilsæt det hakkede lammekød og svits det, til det gryner og har taget farve. Skold tomaterne og flå dem, hvis der bruges friske. Dåsetomater skal blot dryppe af. Skær tomaterne i både og kom dem i gryden. Knus spidskommen i en morter og kom den i gryden sammen med paprika, gurkemeje og oregano. Rør så krydderierne fordeler sig. Kom vand, salt og peber i. Hæld de udblødte kikærter til afdrypning i en sigte og kom dem i gryden. Lad retten koge småt under låg ca 50 min, til kikærterne er møre. Klip eller skær abricoserne i tynde strimler og lad dem koge med de sidste 5 min. Smag retten til med salt og peber. Tips: Byd små kernebrød eller landbrød til. Retten kan ledsages af iskold yoghurt naturel. Kikærterne skal koges møre, men ikke mosede. Kan fryses. |
|
Opskriften er vist 10481 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne