|
800 |
gram |
Kalkunbryst800 gram Kalkunbryst
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
1 |
spsk. |
Olivenolie1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
|
|
Fyld:
|
1 |
|
Butterdej, rulle1 Butterdej, rulle 1 pakke med butterdejsruller vejer 450 gram og indeholder 2 ruller
|
1 |
|
Porre, renset vægt1 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.
1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
|
1 |
|
Løg, pillet vægt1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
1 |
|
Rød peberfrugt1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
|
100 |
gram |
Flødeost, naturel100 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Paprika Paprika
|
|
|
|
1 |
|
Æggehvider1 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
|
|
|
|
1000 |
gram |
Kartofler, skrællet vægt1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
|
|
|
|
| |
Gnid kødstykket med salt og peber og brun det på alle sider i olie på pande eller i gryde. Tag det op og lad det svale.
Optø butterdejen og rul den ud.
Rør fintsnittet porrer, hakket løg og peberfrugt i flødeosten og smag det til. Fordel det på butterdejen, læg kødet ovenpå og fold den sammen her om. Vendes og lægges på samlingen.
Pensel med æggehvide. Dekorer pakken med overskydende dej, og bag den ved 200 grader C alm. ovn i 45 minutter.
Trækker 20 minutter inden der skæres for.
Serveres med smørvendte kartofler og en salat.
|