Indbagt kalkunbryst med grønlangkål
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Fedtfattig opskrift Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kalkunbrystet krydres med salt og peber.
Brunes godt på alle sider.
Porre rengøres og hakkes. Hvidløg pilles og begge dele blandes med det hakkede kalkunkød. Kalkunbacon skæres i tern og kommes i farsen. Den tilsættes salt og peber. Filodejen placeres på et stykke bagepapir og lidt fars kommes på i kalkunbrystets størrelse. Kalkunbrystet kommes ovenpå farsen og resten af farsen fordeles udenom. Filodejen lukkes omkring det farserede kalkunbryst og kommes i ovnen i ca.1 time på 175 grader C. alm. ovn. Serveres med grønlangkål. |
|
Opskriften er vist 26323 gange,
og udskrevet 512 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne