Indbagt kalkunbryst med grønlangkål

Indbagt kalkunbryst med grønlangkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Indbagt kalkunbryst med grønlangkål, billede 4 Indbagt kalkunbryst med grønlangkål, billede 1 Indbagt kalkunbryst med grønlangkål, billede 2 Indbagt kalkunbryst med grønlangkål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.kalkunbryst
 
 Fyld:
50 g.kalkunbacon eller kalkunfilet
1 porrer
1 fedhvidløg
150 g.hakket kalkun
 salt
 peber
 
4 pladerfrosset filodej
 
Opskrift:
Kalkunbrystet krydres med salt og peber. Brunes godt på alle sider.

Porre rengøres og hakkes. Hvidløg pilles og begge dele blandes med det hakkede kalkunkød. Kalkunbacon skæres i tern og kommes i farsen. Den tilsættes salt og peber.

Filodejen placeres på et stykke bagepapir og lidt fars kommes på i kalkunbrystets størrelse. Kalkunbrystet kommes ovenpå farsen og resten af farsen fordeles udenom. Filodejen lukkes omkring det farserede kalkunbryst og kommes i ovnen i ca.1 time på 175 grader C. alm. ovn.

Serveres med grønlangkål.





karakterer:
Opskriften er vist 26323 gange,
og udskrevet 512 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu