Taramasalata - taramosalata (Tradionel Græsk dip)
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg brødet i en skål og dæk det med koldt vand. Lad det dryppe af og tryk så meget vand ud som muligt. læg herefter brødet tilbage i skålen.
Kom løg. røget torskerogn, citronsaft og olie i skålen med brødet og bland det med en gaffel Krydr med salt og peber. Taramasalata kan opbevares i lufttæt beholder i køleskabet i op til 3 dage. |
|
Opskriften er vist 57039 gange,
og udskrevet 656 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Græker Chrill - 2007-02-10 22:42:34 Det smager bare så dejligt, lunt brød, Græsk bondesalat, masser af feta, kalamata oliven og......YES! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne