Taramasalata - taramosalata (Tradionel Græsk dip)

Taramasalata - taramosalata (Tradionel Græsk dip), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Dip

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :
Taramasalata - taramosalata (Tradionel Græsk dip), billede 4 Taramasalata - taramosalata (Tradionel Græsk dip), billede 1 Taramasalata - taramosalata (Tradionel Græsk dip), billede 2 Taramasalata - taramosalata (Tradionel Græsk dip), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 skiverfranskbrød uden skorpe
1 lille fintrevet løg
125 g.røget torskerogn
2 spsk.citronsaft
0.6 dl.olivenolie
 
Opskrift:
Læg brødet i en skål og dæk det med koldt vand. Lad det dryppe af og tryk så meget vand ud som muligt. læg herefter brødet tilbage i skålen.

Kom løg. røget torskerogn, citronsaft og olie i skålen med brødet og bland det med en gaffel Krydr med salt og peber.

Taramasalata kan opbevares i lufttæt beholder i køleskabet i op til 3 dage.





karakterer:
Opskriften er vist 57039 gange,
og udskrevet 656 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-10 22:42:34
Det smager bare så dejligt, lunt brød, Græsk bondesalat, masser af feta, kalamata oliven og......YES!