Spinatris (Spanako`ryzo)

Spinatris (Spanako`ryzo), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Ris Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.frisk spinat
300-350 g.langkornede ris (vaskede og afdryppede)
3-4 forårsløg groft skåret
1 dl.frisk finthakket dild
4-5 dl.olivenolie
2-4 citroner
 Vand
 
Opskrift:
Sauter forårsløgene i olien Vask spinaten godt, hak det groft, slyng det meste af vandet af, og kom spinaten sammen med olie og løg. Kog ved middel varme ca 5 minutter. Tilsæt ris, ca 1/2 liter vand, dild, salt og peber og kog videre ca i 15 minutter. Kan serveres enten koldt eller varmet med masser af citronsaft.





karakterer:
Opskriften er vist 11700 gange,
og udskrevet 194 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-31 10:36:15
Er det virkelig en halv lite olie der skal i?? Eller en halv deciliter?