Spinatris (Spanako`ryzo)
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Sauter forårsløgene i olien Vask spinaten godt, hak det groft, slyng det meste af vandet af, og kom spinaten sammen med olie og løg. Kog ved middel varme ca 5 minutter. Tilsæt ris, ca 1/2 liter vand, dild, salt og peber og kog videre ca i 15 minutter. Kan serveres enten koldt eller varmet med masser af citronsaft.
|
|
Opskriften er vist 11700 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Tania - 2010-03-31 10:36:15 Er det virkelig en halv lite olie der skal i?? Eller en halv deciliter? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne