Saganakimuslinger
Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Skrub muslingerne, smid de åbne, knuste og dem der ikke lukker sig, hvis man banker på skallen ud. Skyl godt.
Kog vinen, timian og laurbærblad i en stor gryde og kom muslingerne op i, lad dem koge i ca. 5 minutter, hæld væsken fra i en si og gem væden. Smid uåbnede muslinger ud, tag den tomme skal på hver musling og smid dem ud. Varm olien op i en gryde, kom løget i og lad det stege uden at tage farve i ca. 3 minutter. Tilsæt hvidløg og steg videre 1 minut, hæld den gemte muslingesuppe i lad det koge i et par minutter til det næsten er kogt ind, tilsæt tomatkødet, tomatpure og sukker, sæt varmen ned og lad det simre i ca. 5 minutter. Kom muslingerne i gryden og lad dem koge med på mellemvarme i 1-2 minutter, til de er gennemvarmede. Anret og server i dybe tallerkner med timiandrysset og feta smulret hen over hver portion. Krydr med salt og peber |
|
Opskriften er vist 11560 gange,
og udskrevet 269 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne